MijnGezondheid.net

MijnGezondheid.net is een patiëntportaal waarmee u online zelf gezondheidszaken kunt regelen. Om gebruik te kunnen maken van MijnGezondheid.net moet u zich eerst aanmelden. MGn maakt gebruik van een veilig, besloten netwerk op internet, zoals dat bekend is van internetbankieren.
Wat kunt u doen met MijnGezondheid.net? 
  • Afspraak maken in de agenda van uw huisarts. Plan zelf een afspraak in de agenda van uw huisarts of praktijkondersteuner.

  • Herhaalrecepten bestellen. Bestel uw herhaalrecept veilig online. 

  • e-Consult. Stel een (niet-dringende) vraag en krijg per mail antwoord. 

  • Laboratoriumuitslagen. Zie uw bloed- en urine-uitslagen online in (nog niet beschikbaar).

  • Reisdocumenten. Voor u op reis gaat, kunt u zelf een actueel overzicht printen van uw medicijnen.

De genoemde diensten zijn overigens zeer binnenkort ook op uw smartphone of tablet beschikbaar met de (gratis) bijbehorende app Medgemak!


Wij hopen dat u net zo enthousiast bent als wij over deze online mogelijkheden!
Aanmelden gaat in 3 stappen:
  1. U laat ons weten dat u ook toegang wil hebben tot MijnGezondheid.net. Stuur een mailtje naar info@arnemedi.nl en vermeld daarin uw naam, uw geboortedatum, het email-adres dat u wilt gebruiken voor MijnGezondheid.net en uw 06-nummer.
  2. Zodra wij uw aanvraag binnen hebben maken wij uw dossier gereed.
  3. U krijgt van ons bericht dat alles rond is. U kunt nu direct gebruik maken van de online diensten die Mijngezond.net te bieden heeft.
LET OP: om in te loggen op MijnGezondheid.net heeft u een DigiD met sms-functie nodig of kunt u gebruik maken van de DigiD app. Om de veiligheid en privacy van uw gegevens te garanderen maakt MGn gebruik van DigiD met sms of de DigiD-app. MGn voldoet daarmee aan de hoogste eisen die de Nederlandse overheid stelt aan het beveiligen van omgevingen waarin de patiënt online inzage heeft in zijn medische gegevens. Via deze inlogprocedure kunt u er vanuit gaan dat alle communicatie vertrouwelijk blijft en uw dossier ook echt alleen door u en door de zorgverlener kan worden ingezien. Maakt u nog geen gebruik van de DigiD app of DigiD met sms-functie dan dient u deze eerst aan te vragen op DigiD.nl.

Inloggen bij Mijngezondheidnet.nl kunt u HIER.