Corona virus


Bent u ziek en mogelijk besmet met het coronavirus? Kom NIET naar de praktijk, maar neem telefonisch contact met ons op. Zo voorkomen we verspreiding van het virus.


Uitbreiding spreekuren

In de afgelopen maanden hebben wij de spreekuren geleidelijk uitgebreid zodat we nu weer vrijwel 'op normale sterkte' werken. Uiteraard hanteren wij hierbij de grootst mogelijke zorgvuldigheid en nemen we diverse maatregelen om de patiënten en de praktijkmedewerkers te beschermen:

  1. We doen zoveel mogelijk telefonisch of via mail.
  2. We vragen patiënten alleen naar de praktijk te komen indien er telefonisch een afspraak is gemaakt.
  3. Uiteraard staan de stoelen in de wachtkamer op 1,5 meter afstand van elkaar.
  4. We plannen minder patiënten in dan anders zodat de wachtkamer zo leeg mogelijk blijft. Het aantal wachtenden in de wachtkamer proberen we verder te beperken door iedereen te vragen om niet te vroeg te komen. Tot slot zullen de spreekuren meer verspreid over de dag plaatsvinden waarbij zo weinig mogelijk artsen tegelijkertijd spreekuur doen. Hierdoor kan het gebeuren dat uw favoriete dokter niet beschikbaar is op de door u gewenste tijd. We vragen uw begrip hiervoor.

Wij vragen u dringend om NOOIT ZONDER AFSPRAAK naar de huisartsenpraktijk of de Huisartsenpost te gaan.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website van het RIVM en www.thuisarts.nl/corona.


We rekenen op uw begrip! Alleen samen kunnen we verspreiding van het virus voorkomen!


Algemeen

Heeft u algemene vragen over het coronavirus? Neemt u dan contact op met het publieksnummer van het RIVM (0800) 13 51.

Maakt u zich zorgen over uw eigen gezondheid of die van uw huisgenoten? Kijk eerst op Thuisarts.nl, daar staat wat u moet doen:

Bent u ziek en mogelijk besmet met het coronavirus? Kom NIET naar de praktijk, maar neem telefonisch contact met ons op. Zo voorkomen we verspreiding van het virus.