Corona virus

Algemeen

Heeft u algemene vragen over het coronavirus? Neemt u dan contact op met het publieksnummer van het RIVM (0800) 13 51.

Maakt u zich zorgen over uw eigen gezondheid of die van uw huisgenoten? Kijk eerst op Thuisarts.nl, daar staat wat u moet doen:

Bent u ziek en mogelijk besmet met het coronavirus? Kom NIET naar de praktijk, maar neem telefonisch contact met ons op. Zo voorkomen we verdere verspreiding van het virus.


Dienstverlening

Vanwege de uitbraak van het Corona-virus zijn wij genoodzaakt de volgende maatregelen te nemen:

  1. Wij vragen patiënten alleen naar de praktijk te komen indien er telefonisch een afspraak is gemaakt.
  2. Er wordt een apart spreekuur georganiseerd voor met mensen met luchtwegklachten. Dit spreekuur is alleen beschikbaar na telefonische afspraak. 
  3. Een groot deel van de controle-afspraken en afspraken voor chronische zorg, zoals diabetes, COPD en hart- en vaatziekten worden afgezegd. Mocht u dringende vragen hebben over bijvoorbeeld medicatie of lab-uitslagen, dan vragen wij u om die zoveel mogelijk via MijnGezondheid.net te stellen via een e-consult. Eventueel kunt u ook gebruik maken van ons algemene mail-adres info@arnemedi.nl, maar dit is minder efficiënt en beantwoording kan langer duren. Op deze manier zijn onze telefoonlijnen minder belast.
  4. Afspraken met de POH-GGZ (psychische klachten) zullen niet in de praktijk plaatsvinden maar zullen, in overleg, telefonisch worden verzorgd.

Wij vragen u dringend om NOOIT ZONDER AFSPRAAK naar de huisartsenpraktijk of de Huisartsenpost te gaan.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website van het RIVM en www.thuisarts.nl/nieuwcoronavirus.


We rekenen op uw begrip! Alleen samen kunnen we snelle verspreiding van het virus voorkomen!