Afspraak maken

Spoednummer

Als dringend medische hulp nodig is en de praktijklijn is overdag bezet, dan kunt u de spoedlijn bellen: 0118 603030. Er kunnen zich omstandigheden voordoen waarin levensgevaar dreigt. U kunt dan bellen met 112.

 

Spreekuur

Van maandag tot en met vrijdag is er een spreekuur op afspraak. De makkelijkste manier om een afspraak te maken is via internet: klik in het hoofdmenu op MijnGezondheid.net en ontdek hoe dit werkt. Daarnaast kunt u tot 12.00 uur bellen om een afspraak te maken. U helpt de assistente door de gesprekken zo kort mogelijk te houden. Meestal kunt u dezelfde dag nog terecht.
Een consult is bedoeld voor één hulpvraag (of enkele korte vragen) en duurt 15 minuten. Als u denkt meer tijd nodig te hebben, vragen we u dringend om een dubbele afspraak te maken (30 minuten). Meer tijd reserveren voorkomt voor anderen onnodig lange wachttijden! 
De assistente kan in verband met de planning van het spreekuur vragen naar de reden van uw bezoek aan de huisarts.
U kunt uw voorkeur voor één van de artsen aangeven bij de assistente.

 

Telefonisch spreekuur

Elke dag heeft de huisarts een telefonisch spreekuur. U kunt ‘s ochtends de assistente bellen om een telefonisch consult aan te vragen. Zij spreekt met u af hoe laat de arts terugbelt.

 

Huisbezoek

Mocht u niet in staat zijn om op het spreekuur te komen, dan kan de huisarts ook naar u toekomen. U kunt het beste vroeg in de ochtend bellen om een huisbezoek aan te vragen. De visites worden eind van de ochtend of eind van de middag afgelegd. Omdat er in de praktijk betere onderzoeks- en behandelmogelijkheden zijn, is het - indien mogelijk - altijd beter om naar de praktijk te komen.

 

Ontslag uit het ziekenhuis

Na grotere ingrepen of langdurig verblijf in het ziekenhuis neemt de huisarts of de praktijkondersteuner meestal contact met u op als u weer thuis bent. Indien u een huisbezoek op prijs stelt, kunt u dit aangeven bij de assistente.